За нас

Традиция… История… Фамилия…

     В далечната 1970 година Янко Ганчев започва да се занимава с изработване на печати.  Няколко години по късно, към него се присъединява  и съпругата му Кина, а през 1987 – и синът им Галин. През 1990г. Галин Ганчев се отделя в самостоятелна фирма  “Гален – Галин Ганчев”, който поема дейността от своя баща.

    Първоначално са се използвали калъпи на базата на висок печат. Печатарски оловни букви се подреждат в месингови касети. След това се прави матрица (гипсова отливка). След като изсъхне, посредством преса и висока температура, се стяга парче суров каучук който се вулканизира при изпичането. Дълга и трудна технология, която в годините е изместена от силикон, фотополимерни материали и материали за лазерно гравиране.

ekip

    Днес 30 години по-късно, трето поколение от рода Ганчеви, продължава да работи в семейната фирма. Споделяме, както успехи, ценности и цели, така и готовността за лични жертви в името на успеха, събирайки и подреждайки семейните спомени и радости в един РАБОТЕЩ бизнес! Едно нещо обаче сплотява фамилията – когато се вижда, че има конкретен резултат, че се създава нещо, което има не само фамилен, но и обществен принос. Защото всичко, което правим, не е само за семейството. Отчитайки собствените си възможности и нужната упоритост, воля и постоянство, то се превръща в нещо, което има много позитивен отзвук и в обществото. През годините, за доброто обслужване на клиентите, фирмата започва да предлага и други рекламни и печатни материали.
     • Лазерно гравиране и рязане.
   • Качествен широкоформатен печат, приложим в изграждането на рекламната визия: оформление на витрини, търговски обекти, табели, знамена, тениски, работно облекло, шапки, винили, билбордове, транспортна реклама.
    • Печатна реклама, малки и средни тиражи на печатни изделия: визитки, етикети, стикери, дипляни, флаери, календари, календар-бележници, покани, менюта и каталози.
    • Ситопечат на рекламни сувенири.
Традицията и умението в изработката на всеки продукт се постига със специално внимание и усет към клиента, което е заложено и в обучението на работещите в “Гален”.
    За нас работата е удоволствие, което всеки ден ни вдъхновява да даваме всичко от себе си, за хората, с които работим и обслужваме.

Информация за контакти

Свържи се с нас!

Email: office@gnom4e .com

Тел. номер: 0890 115 290,
Понеделник до Петък – 9:00 до 18:00
Събота и Неделя – почивни дни

Последвай ни

Shopping Cart